Pokličite nas: (05) 66 34 585

Navodila

A- A A+

Naprava za klic za pomoč Vitaphone

Naprava za klic za pomoč Vitaphone je v bistvu navaden mobilni telefon, le da je posebej namenjen klicu za pomoč. Njegovo normalno delovanje omogoča vgrajena baterija, ki mora biti redno polnjena. Za ta namen je aparatu priložen polnilec, in le ta polnilec je ustrezen za njegovo polnjenje. Najbolje bo, da baterijo daste polniti pred odhodom k nočnemu počitku in da imate zato polnilec stalno priklopljen v bližini nočne omarice, tako da vam bo aparat ob priklopu na polnilec dosegljiv tudi med polnjenjem.

Ob vključitvi v program varovanja vam naš predstavnik izroči napolnjen aparat, vključen v GSM omrežje, kar nakazujeta zelena lučka baterije in utripajoča lučka GSM omrežja. Ob rednem polnjenju baterije, tako ni potrebno storiti z aparatom nič drugega kot to, da ga imate stalno obešenega okoli vratu in morda zataknjenega za žep oblačila, da vam ne bo opletal in vas motil.

Ob vključitvi v varovanje se izvede tudi vaja sporazumevanja med vami in zaposlenimi v našem centru. A ponovimo, pomoč prikličete s pritiskom na eno izmed treh alarmnih tipk na aparatu. Oddani klic za pomoč aparat označi s hitrim utripanjem tipke za vklop in izklop in končno piskom, ko je zveza s centrom vzpostavljena. Po pogovoru se bo zveza samodejno prekinila.

Običajno vas naši zaposleni ne kličejo na Vitaphone, vendar pa se to lahko zgodi v primeru, ko niste drugače dosegljivi. V tem primeru bo ob zvočnem signalu utripala ena ali pa vse tri alarmne tipke. Zvezo vzpostavite s pritiskom na utripajočo tipko. Tudi v tem primeru se bo po pogovoru zveza samodejno prekinila.

Na vašo željo pa vam lahko nastavimo aparat tudi na prostoročno telefoniranje, kar pomeni, da bo vključen zvočnik. V tem primeru se zveza samodejno vzpostavi po prvem pisku (klicu).

To bi bilo na kratko vse, kar vam je potrebno vedeti o napravi za priklic pomoči.

Upamo, da vam bo dobro služila, a da vam jo bo potrebno čim manjkrat uporabiti in da bodo naši stiki potekali predvsem preko družabnih in razbremenilnih pogovorov.

Datoteke