Pokličite nas: (05) 66 34 585

O nas

A- A A+

Ko postajamo starejši potrebujemo zagotovilo, da bo pomoč pri roki, ko jo bomo potrebovali.
Center za pomoč na domu, Mali princ, vam nudi dva programa storitev varovanja in spremljanja starejših oseb:

Z vključitvijo v program “Rdeča tipka” veste, da je pomoč dostopna zgolj s pritiskom na gumb. 24 ur na dan vam nudi ves potreben mir in možnost, da še naprej živite na svojem domu. Ni namenjena zgolj starejšim, ampak tudi tistim, ki jih tare fizična nezmožnost ali kakšna kronična bolezen, pa tudi tistim, ki so preživeli kakšno težko bolezen, ali pa jih preprosto skrbi njihova varnost. Ni zgolj tipka, ki jo lahko uporabite v slučaju padca ali nezgode, ampak jo je mogoče uporabiti tudi v primeru, da želi k vam vdreti nepovabljena oseba.

Program “Vitica” pa vam nudi spremstvo k zdravniku, v trgovino, na pošto, v banko, na upravno enoto, pokopališče, … družabništvo na domu ali na sprehodu, dvig in dostavo napotnic, receptov, zdravil, ter nakup in dostavo hrane in drugih osnovnih potrebščin ter manjše posege na domu.

Poleg tega pa se Center za pomoč na domu, Mali princ, razvija v “Informacijsko točko za starejše ljudi”, tako da vam preko telefonskih številk  05 66 34 580 ali 05 66 34 585 in spletnih socialnih omrežij nudimo različne informacije, ki jih potrebujete starejši ljudje v zvezi s storitvami, ki jih ponuja naš Center za pomoč na domu in širše Center za socialno v Kopru, v zvezi z nastanitvami v domovih za starejše občane in v varovanih stanovanjih, v zvezi s pravno pomočjo, finančnim in nepremičninskim svetovanjem, upravnimi postopki, raznimi obrtniškimi storitvami, kulturnimi dogodki, rekreacijsko ponudbo, izobraževalnimi programi za starejše.

Stopite v stik z nami.

Oglejte si zadnje novice o naši in sorodnih dejavnostih.