Pokličite nas: (05) 66 34 585

Vitica

A- A A+

V okviru Centra za pomoč na domu – Mali princ deluje tudi program “Vitica”, program storitev spremljanja in izvedbe drobnih opravil, ki vam nudi spremstvo k zdravniku, v trgovino, banko, na pošto, upravno enoto, pokopališče, … pa tudi družabništvo na domu ali na sprehodu ter dvig in dostavo napotnic, receptov, zdravil, poleg tega pa še nakup in dostavo hrane ter drugih osnovnih potrebščin, pa tudi manjše posege na domu.

 Kako se vključite v program storitev spremljanja in izvedbe drobnih opravil?

Če ste se odločili za vključitev v program storitev spremljanja in izvedbe drobnih opravil, potem je vse, kar morate storiti, le to, da nas o tem obvestite na telefonsko številko: 05 66 34 580 ali 05 66 34 585, ali pa preko elektronske pošte na e-naslov: info@cpdmaliprinc.si , mi pa bomo poskrbeli za ostalo in se z vami dogovorili za način sodelovanja, ki vam bo najbolj ustrezal.

Koliko vas bo stala storitev?

Cenik storitev spremljanja in izvedbe drobnih opravil programa Vitica vključuje stroške najema vozila in osebja po enotni ceni 3,25 € na uro.

Katere podatke nam morate posredovati ob vključitvi v program spremljanja in izvedbe drobnih opravil?

Za pripravo pogodbe in ustrezno izvajanje storitev nam boste morali posredovati naslednje podatke:

  • ime in priimek;
  • naslov, na katerem se nahajate, ter telefonsko številko, preko katere ste dosegljivi;
  • matično (EMŠO) in davčno številko;
  • dan in kraj rojstva;
  • osnovne podatke o zdravstvenem stanju.

 Kdaj storitev izvajamo?

Storitev se izvaja od ponedeljka do petka, glede na dejansko razpoložljivost izvajalcev na terenu, predvidoma od 08:00 do 14:00. Odstopanje od teh ur je možno ob vnaprejšnji privolitvi vodje programa, in sicer med 07:00 in 08:00 v jutranjem času ter med 14:00 in 15:00 v popoldanskem času.